Ha kedvet kaptál egy kis edzéshez, szeretettel várunk :)
EDZŐTEREM EDZÉSEK
Ünnepélyesen is megnyitották az Érdi Box Klub új edzőtermét!
EDZÉS ÚJ EDZŐTEREM
Kövessetek minket a friss hírekért facebook oldalunkon is! ;)
BOX KLUB FACEBOOK

 

Dobrádi Zsolt vagyok, többszörös országos bajnok, valamint olimpiai kerettag ökölvívó voltam. 2012-ben, nem sokkal az Olimpiai Kvalifikációs Verseny előtt C típusú agyhártyagyulladást kaptam, aminek következtében egy hétig kómában feküdtem. Felépülésemet követően a sportorvosok döntése alapján sajnos abba kellett hagynom az élsportot. Szerencsére már versenyzőként a Testnevelési Egyetem Sportszervező szakán folytattam tanulmányaimat, valamint ez idő alatt elvégeztem a középfokú ökölvívó edzői képzést is, így 2013-ban a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) és a Magyar Olimpiai Bizottság utánpótlás vezetőjeként kezdhettem meg sportvezetői pályámat. 2014-ben felsőfokú ökölvívó szakedzői diplomát szereztem, ezt követően pedig elvégeztem a Budapesti Corvinus Egyetem és a Testnevelési Egyetem közösen indított Sportmenedzser MSc szakát. 2018-2019-ben az Ökölvívó Szakszövetség szakmai igazgatója voltam.

2009-ben alapítottuk meg az Érdi Box Klubot. Versenyzői pályafutásom befejezése óta a klub vezetőedzőjeként tevékenykedem. Egyesületünk az elmúlt 10 évben számos országos bajnoki éremmel büszkélkedhet egészen a serdülőtől a felnőtt korosztályig.

Célunk, hogy minél többen érezzék át azt a feledhetetlen érzést, amit az ökölvívás művészete nyújt. Számos pozitív személyiségfejlesztő hatása mellett a boksz rendkívül jó stresszlevezető, és nem utolsósorban kiváló alakformáló sport.

Egyesületünkbe várjuk mindazokat, akik akár versenyezni, akár csak mozogni, fogyni, erősödni szeretnének.

Csoportos edzéseink mellett személyi edzésekre is lehetőséget nyújtunk előre megbeszélt időpontokban, ahol még inkább személyre szabott munka folyik, legyen szó akár állóképesség növelésről, testsúlycsökkentésről, erősítésről vagy sportági technikai felkészítésről.

Keressetek minket bizalommal! :)

Dobrádi Zsolt

Vezetőedző, ökölvívó szakedző

Csoportos edzések, személyi edzések

+36 20 484 66 35

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

https://www.youtube.com/watch?v=FvKLN-1F_Hg&ab_channel=%C3%89rdiBox

 

Dobrádi Csilla vagyok többszörös országos bajnok, Uniós Európa-bajnokság III. helyezett ökölvívó.

Az élsporttól az Érdi Box Klub által megrendezett 2016. évi Női Ökölvívó Országos Bajnokságon búcsúztam, miután 48 kg-ban Magyar Bajnoki címet szereztem.

Aktív sportpályafutásom alatt középfokú ökölvívó edzői végzettséget szereztem, emellett mesterfokozatú közgazdász és mérlegképes könyvelő vagyok. Jelenleg a Magyar Olimpiai Bizottság gazdasági osztályán dolgozom, illetve az Érdi Box Klub edzője vagyok.

Szeretettel várok mindenkit a csoportos edzések mellett a személyi edzéseimre is.

 

 

 

 

Dobrádi Csilla

Edző

Csoportos edzések, személyi edzések

+36 20 470 2898

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Pálházy Ádám vagyok, ötödéves hallgató a Testnevelési Egyetem Középiskolai testnevelő – gyógytestnevelő – egészségfejlesztő tanár szakán, emellett az Érdi Box Klubban ökölvívó versenyző és edző. A sport gyerekkorom óta az életem része, konditermi, funkcionális és ökölvívó edzésekkel foglalkozom. Ha felkeltettem az érdeklődésed keress bátran és jelentkezz be személyi edzésemre.

Szeretettel várok mindenkit!

Testépítés

Ökölvívás, személyre szabott edzésterv

Alakformálás

Táplálkozási tanácsadás

Mozgásszervi betegségek kezelése

 

Pálházy Ádám Máté

Személyi Edző

+36 70 701 8445

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Belépés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Támogatóink